Xerrades

Comencem el curs amb 5 xerrades que esperem que siguin del vostre interès!

 

La nostra xerrada estrella serà sobre els Nous models d’habitatge.

El repte del canvi demogràfic i els seus models d’accés a l’habitatge.

ggardner-7020-Edit_Coloured

Dissabte 6 d’Octubre a les 18.30 a la Sala Portals de Collbató.

 Andrés Labella i Isabel Torres, experts en aquest tema, ens poden donar molta informació d’intererès per ajudar-nos a obrir la mirada en un tema tan fonamental com es la vivenda.

És un tema d’actualitat on exposaran tres grans eixos: alternatives a la compra i al lloguer, la necesitat de canviar l’ús dels espais adaptant-se als nous temps i incentivar les societats de suport mutu.

Farmaciola natural de temporada

para macerar

Amb les herbes remeieres del nostre entorn podem afrontar els petits contratemps de salut i afrontar la temporada fresqueta. Podeu fer el vostre xarop, tractar ferides, traumatismes lleus…

Dissabte 19 d’octubre al casal de Cultura

A càrrec de Jesus Aguilera

Què vol dir fer economia social i solidària?

sensibilizacion

Dissabte 27 d’Octubre a les 18.30 a la sala Portals

A vegades se’ns omple la boca parlant d’economia social i solidària, però, què vol dir? Què és exactament? Com funciona? Quina situació actual té? Com afecta a la societat? Com educar, treballar i empendre en un sistema més democràtic, equitatiu, solidari i sostenible, on el centre és la persona i no els diners? Aquestes i d’altres preguntes que tinguis, les podem resoldre el proper  19 d’octubre al Casal. No hi faltis. És entre tot@s que construïm.

A càrrec de Mònica Martinez, economista

 

 

Parlem d’igualtat de gènere

igualtat-de-genere-1.jpg

Tant homes com dones no hem arribat a la igualtat. Hem d’adonar-nos encara d’automatismes de gènere que tant per homes com per dones ens mantenen sense avançar.  La desigualtat es reprodueix per dinàmiques internes invisibles, per dinàmiques relacionals i culturals.

Agafar consciència de la normalització de la desigualtat, parlar-ne i fer-ho visible és indispensable per tenir debat. L’observació del nostre dia a dia, de les nostres reaccions envers les situacions, la lectura que en fem, ens revela tot el pes de la inèrcia del passat i el que ens falta per integrar i avançar.

Dissabte 10 de novembre a la Sala Portals

A càrrec de Maribel Godoy, psicòloga.

 

Educar als fills, tot un repte

.FamiliaCasti

 

 

Dissabte 24 de novembre al Casal de Cultura

Acompanyar aquest procés per afavorir i fomentar el seu desenvolupament. Eines i recursos per progressar pares i fills.

 

A càrrec de Casti López, psicòloga.

 

 

Anuncis